Agrobest Grup, "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde

Agrobest Grup, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl düzenlenen ve en büyük sanayi kuruluşlarını sıralayan "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde bir kez daha yer aldı. Dünya genelinde 650'yi aşkın bitki koruma ürünü ruhsatına sahip olan; bitki koruma, bitki besleme, hibrit tohum ve hasat sonrası çözümler gibi birçok alanda uzmanlaşan Agrobest Grup, "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" genel sıralamasında 490'ıncı sıraya yerleşti.

 

Agrobest Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eroğlu, bu başarıya ilişkin, "Tarım ve gıda alanında sağladığımız katma değeri artırmak ve ülkemizi bu alanda uluslararası arenada temsil etmek için uzun yıllardır çalışıyoruz. Bu nedenle, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi'nde yer aldığımız için çok gururluyuz. Ülkemizin sanayi ve tarım sektörlerinin büyümesine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Tüm dünyada çiftçilere en iyi tarım çözümlerini sunmak ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için çalıştıklarını kaydeden Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu başarı, sadece bir rakamdan ibaret değil, aynı zamanda birçok unsurdan beslenen bir başarı öyküsüdür. İlk olarak bu başarı, Agrobest Grup'un değerlerine ve misyonuna bağlılığının bir sonucudur. Her zaman kaliteye ve sürdürülebilirliğe odaklanarak, çiftçilerimize yüksek formülasyon teknolojisine sahip, yenilikçi ürünler sunma konusundaki kararlılığımız, bu başarıya ulaşmamızı sağlayan önemli faktördür. Bir diğer faktör ise Türkiye’nin en büyük bitki koruma ürünü tesisini endüstri 4.0 teknoloji ile kurmamızdır.

Ayrıca, bu başarı, Agrobest Grup ailesinin bir parçası olan her bir çalışanın özverili çabalarının sonucudur. Agrobest Grup'un her kademesindeki çalışanlar, bu başarıya ulaşmamızda kilit rol oynamışlardır. Onların azmi, tutkusu ve işlerine olan bağlılıkları, bu başarının temel taşlarıdır. Bu vesileyle, Agrobest Grup ailesinin her bir üyesine içten teşekkürlerimi sunmak isterim.

Agrobest Grup olarak, uzman kadrolarımız, Ar-Ge faaliyetlerimiz ve yeni yatırımlarımızla ülke ekonomisine ve tarımın geleceğine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.